Beleven

Naast gezellig tafelen, drinken en genieten kan je op Westpunt ook sporten en leuke feestjes bouwen! Je 30ste verjaardag vieren of de communie van je kind? Laat het ons gerust even weten, wij werken een formule op maat uit!

 

Mooiste terras van Hasselt

Een prachtig eiland gelegen aan de westelijke côté van Hasselt, waar we je elke dag trakteren op een magische zonsondergang, “Jup, dat is op ons terras te doen!” Met een koud drankje in de hand en de lekkerste gerechten op je bord is het bij Westpunt heerlijk genieten.

Een regenbui of koudere temperaturen? Niet getreurd, onze glazen veranda zorgt ervoor dat je warm en droog zit zomer en winter. Zo blijven genieten van het mooiste terras van Hasselt.

Een passie voor sport?

Mag het iets actiever zijn? Haal je sportiefste kleding maar boven want bij Royal Hasselt Yachting Club kan je je helemaal uitleven op het tennisveld!

Voel je je eerder als een vis in het water? Geen probleem, naast tennis kan je er ook tal van watersporten ontdekken. Een ding is zeker, moe zal je zeker en vast zijn!

Iets te vieren?

Je 30ste verjaardag vieren of de communie van je kind? Van familiefeesten tot babyborrels en de inwijding van je nieuwe boot. Liever wat fingerfood, uitgebreid diner of een BBQ? De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat het ons gerust even weten, wij werken een formule uit op maat!

Feesten op een unieke locatie? 

Sfeervol vergaderen?

Een straffe vergadering op de planning staan? Een seminarie geven? Of ga je workshops hosten? Ontdek onze vergaderzaal, met een leuke, informele sfeer!

Een ruime zaal die alles in huis heeft om iedere meeting of event tot een goed eind te brengen. Lunch of diner? Wij staan graag voor je klaar!

Op zoek naar een vergaderruimte?